BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

YOU & ME

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 22 September 2013

MY FIRST ENTRY

Assalamualaikum .. ini adalah first entry bagi my new blog =)okey . . sebelum ni , dyla pernah ada entry yang mcm2 tapi dyla dah delete semua sb tu semua pasal kisah silam dyla biarlah kisah silam itu hilang bersama waktu yang terus beredar meninggalkan masa lalu . . tetapi biarlah kisah lalu itu menjadi kenangan buat dyla seorang . . cewwahh ! ayat tak boleh bla kn ?okey , now ! dyla happy dgn kehidupan dyla . . its all about my family ,my friends and my special one . . hehe , ada jugak special one kn ?the special person in my life is Mr.K !! thanks Mr.K sebab buatkan hari2 saya semakin bahagia . . family sy pun semakin mengenali awk hihi . . terima kasih sb awk terima segala kekurangan sy Mr.K bagi sy . . awk adalah seorang yg baik . . saya harap kasih sayang antara kita akan bertambah setiap hari , kita takkan rasa bosan antara satu sama lain . . dan yang paling penting awk xbosan untuk pujuk sy bila sy merajuk . . hehe ,awk .. the true relationship is having someone who accept your past , support your present , loves you and encourage your future . . dan sy rasa semua tu ada pada awk , dan sy harap semua tu ada pada sy jugak . . insyaallah , saya akan sayang awk sampai bila2 . . awk , sy nak awk tau yang walaupun saya ramai kwn lelaki , tapi xpernah terlintas di hati sy untuk sakitkan hati awk , awk kena ingt tu . . dalam hati sy  hanya ada awk seorang saja , no one else . . setiap saat sy akan fikir dan ingtkan awk . . sy juga sentiasa ingt awk dlm doa sy . . okey , habis cerita pasal Mr.K , now about my family okey ! akhir bulan 11 tahun 2013 , my first brother akan mendirikan rumah tangga , rasa xsbr pulak nak dpt anak buah . . family dyla pun semua happpy semacam , harap2 semua akan berjalan dengan lancar lah yer .. nanti kalau rajin , dyla akan post gmbr perkahwinan abg dyla oke =)okey lah , sampai sini saja , entry kali ni ... 
Assalamualaikum =)

0 comments: